Награде четвртацима “Десанкине” школе на конкурсу “Твоја сигурност је у твојим рукама”

Штампа

У оквиру традиционалног наградног конкурса који је установљен 2009. године, а од 2011. кроз свој програм га спроводи Савет за безбедност саобраћаја на путевима на територији општине Ковин, под називом „Твоја сигурност је у твојим рукама“, 12.12.2017. године су у Општини Ковин уручене награде предшколцима и основцима за најбоље ликовне и литерарне радове у 2017. години.

Ученици наше школе добитници су награде за ликовно и литерарно остварење: Андреа Барабаш 4/1 и Михајло Шалипуровић 4/2 . Они су са својим учитељицама: Снежаном Ломигора и Наташом Буљугић, преузели награде: Андреа бицикл, а Михајло ролере.

Децу, њихове наставнике и присутне чланове породица, поздравио је Горан Терзић, инспектор за саобраћај и путеве у Општинској управи Ковин.

Терзић је прогласио најбоље у свим категоријама, награђени су добили аплауз, а после фотографисања, у дворишту зграде Општине преузели су награде – трећа награда је кошаркашка лопта, друга награда – ролери, а победници у свим категоријама добили су бицикл. Честитамо нашим четвртацима на оствареном успеху и заслуженим наградама!

С обзиром да се ове награде традиционално уручују пред завршетак полугодишта, уочи зимског распуста, најуспрешнијим ђацима и предшколцима ово је сигурно први, прави новогодишњи поклон!

 

Наташа Буљугић