Награде четвртацима Православног дечјег часописа „Светосавско звонце“

Штампа

Ученицима 4/1 и 4/2 разреда ОШ “Десанка Максимовић“, стигле су награде дародаваца, за ликовна остварења на тему „Српске светиње“, Правславног дечјег часописа, „Светосавско звонце“, у бројевима 4/2018. и 5/2018.

Честитамо ученицима: Карабашевић Габријели 4/1, Јаџић Марку 4/2, Лакић Наташи 4/2, Софронијевић Анђели 4/2, Иви Јовановић 4/2, Анђели Михајлов 4/2, Анђелији Стојилковић 4/2, Милени Богданов 4/2, Петковић Вукашину 4/2 и Шалипуровић Михајлу 4/2 разред, као и њиховим учитељицама: Снежани Ломигора и Наташи Буљугић!

„Још једна школска година је за нама. Хвала вам на дивном дружењу. Унели сте у наше животе много радости вашим стваралаштвом! Желимо вам лепо и радосно лето, па било где да га проводите, у селу или граду, на мору или планини. Уживајте у природи, трчите, играјте се и да се у здрављу сретнемо наредне школске године, а до тада, будите ми здрави, добри, лепи, вредни и ведри. Поздравите све код куће и све које волите, а вас све воли и поздравља: Радмила Мишев, главни и одговорни уредник „Светосавског звонца“.

 

Наташа Буљугић