Ученици нижих разреда сјајни на турниру „Мали за велике“

Од 12. до 14. јуна ученици наше школе били су учесници 12. традиционалног турнира у малом фудбалу „Мали за велике“ у организацији Спортског савеза Општине Ковин и остварили су одличне резултате. Екипе су биле подељене у четири старосне категорије.

Ученици првог и другог разреда освојили су најсјајније одличје – прво место. Нису изостале ни награде у појединачној конкуренцији: Андор Глигор је проглашен за најбољег голмана, а Стефан Јовић за најбољег играча турнира. Екипа је наступила у саставу: Андор Глигор, Урош Дисић, Урош Тодоровић, Андреј Лазаров, Вук Комарица, Лука Илић, Огњен Павић, Андрија Мирчов, Павле Стојановић, Стефан Јовић.

У категорији трећег и четвртог разреда ученици наше школе освојили су треће место и бронзану медаљу. Они су наступили у саставу: Теодор Глигор, Зоран Дукић, Милош Прокин, Јован Делиблаћанин, Андреј Антал, Лука Софронијевић, Вук Којић, Лука Чолић, Огњен Бошковић, Немања Савковић, Александар Јовановић.

Све утакмице одигране су на летњем терену ОШ „Ђура Јакшић“, а наша школа је и ове године имала фантастичну подршку са трибина.


 

Милош Баковић

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

2456125