Награђени и похваљени ученици у градској библиотеци „Вук Караџић“ Ковин

Сваке године, у библиотеци „Вук Караџић“ у Ковину, на Дан ове установе, доделе се награде за најуспешније литерарне радове ученицима основних школа.

29. марта 2019. године, у предивном врту библиотеке, свечано су уручили награде и похвале, дечји писци Милош Петковић и Аца Селтик. Добили су их ученици који су писали своје песме или приче на једну од више задатих тема Конкурса.

Најуспешнија у категорији средњег узраста је ученица 5/2 разреда, МИЛИЦА ПЕТРОВИЋ, која је освојила ПРВУ НАГРАДУ , са песмом „Моја хероина“!

Најуспешнији у категорији млађег узраста су ученици 1/1 разреда, ЛАЗАР ЧАЛИЋ И НЕМАЊА ТАСИЋ, који су добили ПОХВАЛЕ , за своје текстове на тему „У страху су велике очи“!

Ученици ОШ“Десанка Максимовић, традиционално и са задовољством, се одазову овој лепој манифестацији доделе похвала и награда. У дружењу са писцима уживала су и оба одељења првих разреда са својим учитељицама Ломигора Снежаном и Наташом Буљугић.

ЧЕСТИТКЕ МИЛИЦИ И ЊЕНОЈ НАСТАВНИЦИ СРПСКОГ ЈЕЗИКА, МАЈИ ЛАЗАРОВ, КАО И ЛАЗАРУ, НЕМАЊИ И ЊИХОВОЈ УЧИТЕЉИЦИ СНЕЖАНИ ЛОМИГОРА, НА СЈАЈНИМ РЕЗУЛТАТИМА! ИЗЛОЖБА НАГРАЂЕНИХ И ПОХВАЉЕНИХ РАДОВА ЈЕ ОТВОРЕНА ЗА ПОСЕТИОЦЕ У ХОЛУ БИБЛИОТЕКЕ!

 

Наташа Буљугић

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

2274624