Диплома и трећа награда за Иву Раниславић

Штампа

Након објављивања коначне листе награђених и похваљених учесника Међународног такмичења “Кенгур без граница”, Друштво математичара Србије доделило је ДИПЛОМУ И ТРЕЋУ НАГРАДУ ИВИ РАНИСЛАВИЋ, за одличне резултате и остварених 121 бод!

Након објављивања коначне листе награђених и похваљених учесника Међународног такмичења “Кенгур без граница”, Друштво математичара Србије доделило је ДИПЛОМУ И ТРЕЋУ НАГРАДУ ИВИ РАНИСЛАВИЋ, за одличне резултате и остварених 121 бод! Овим успехом је Ива остварила право учешћа на Државно, финално такмичење, које је требало да се реализује у Крагујевцу, на Природно-математичком факултету, у септембру месецу, али се због епидемиолошке ситуације, такмичење отказало. Ива је ученица 8/1 разреда и од првог разреда радо учествује на овом такмичењу. Уз подршку предметног наставника математике, Радомира Вукосављевића, успеси на такмичењима из области математике се само нижу!

Захвалницу ДМС-а је добила и школа, за дугогодишњу сарадњу и реализацију такмичења “ Кенгур без граница”, у организацији, већ петнаестак година, наставника математике Радомира Вукосављевића!

{gallery}{/gallery}

ЧЕСТИТКЕ ИВИ И НАСТАВНИКУ РАШИ НА СЈАЈНИМ РЕЗУЛТАТИМА И ОСТВАРЕНИМ УСПЕСИМА!

Наташа Буљугић