ПРВО ШКОЛСКО ЗВОНО

Штампа

Прво школско звоно за прваке у ОШ “Десанка Максимовић” у Ковину, огласило се 1. септембра 2022.г. У пратњи својих родитеља, веома расположено и свечано, али и веома стрпљиво и радознало, храбро су закорачили у нову будућност, на место где ће стицати нова другарства, знања и вештине. Дочекали су их ученици петог разреда са бројним стиховима, песмом и музицирањем на инструментима. А затим су иступали поносно, чувши своје име са списка које је топлим гласом, изговарала учитељица. Боравак у учионици протекао је пријатно и весело! Уз Добродошлице, прваци су добили књиге, школски прибор, мајце са логом школе, слаткише и балоне!

Сутра је нови дан! Да би наредни дани, наредних година основношколског образовања и васпитања протекли онако како желе и како родитељи очекују, треба неговати позитиван став према школским обавезама, добре другарске односе и одговорно се понашати према очувању и заштити животне средине!

Веома је важно и да генерације стасавају у међусобном уважавању различитости и међусобном поштовању, прихватајући само праве моралне вредности!

Са жељом да и наредне генерације малишана постану велики људи, уз сва знања која стекну, њихове учитељице: Снежана Ломигора и Наташа Буљугић, желе им срећан почетак нове школске године!

Наташа Буљугић