„Десанкини“ фудбалери окићени медаљама, затворили 10. јубиларни турнир „Мали за велике“

У протеклих недељу дана, од 13. до 21. јуна 2016. наше школске екипе биле су учеснице општинског турнира у малом фудбалу. Најуспешније су биле екипе VII и VIII разреда наше школе предвођене наставником Радомиром Вукосављевић и I и II разреда предвођене учитељем Милошем Баковић. Екипа I и II разреда је освојила пехар и сребрне медаље, док је у појединачној конкуренцији најбољег играча узраста 2007/08. годишта, проглашен и пехаром награђен, Делиблаћанин Јован. Чланови екипе која је освојила сјајно ДРУГО место су: Милош Прокин, Александар Јовановић, Лука Софронијевић, Андор Глигор, Теодор Глигор, Делиблаћанин Јован, Огњен Бошковић, Андреј Антал, Зоран Дукић, Немања Савковић и Лука Чолић.

У конкуренцији узраста 2001/02. годишта, наша екипа је освојила ПРВО место победивши у финалу утакмице вршњаке из основне школе из Мраморка. У победничкој екипи VII и VIII разреда били су: Реџић Стефан, Алекса Живанов, Ранковић Марко, Милуновић Бојан, Ћеха Ненад, Прокин Дејан, Јовић Страхиња, Јовановић Иван, Каплановић Алекса. Као најбољи играч турнира у овом узрасту проглашен је и пехаром награђен, Алекса Живанов.

Честитке нашим играчима и њиховим наставницима, али и родитељима на великој подршци коју су упућивали са трибина, свих протеклих дана овогодишњег турнира!


Наташа Буљугић

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

6104413