Још један неуобичајени наставни дан Десанкиних ђака

Први пут ове године ученици наше школе, у пратњи наставнице хемије Ане Ритопечки и наставника физике Вранић Милета,били су део великог научног спектакла, одржаног у протекла четири дана у Београду. НЕМА ТЕОРИЈЕ је слоган овогодишњег фестивала науке који је у целости био изазов и за младе научнике,као и за многобројне посетиоце.Експерименти се нису понављали и сваке године су начини приближавањана науке и њене примене у свакодневном  животу,различити и једнако занимљиви.

-НЕОПИСИВ ДОЖИВЉАЈ!
-ЗАНИМЉИВО И ПОУЧНО!
-ФЕНОМЕНАЛНО!
-КАКВО ИСКУСТВО У НОВИМ САЗНАЊИМА!
-ЈЕДВА ЧЕКАМО СЛЕДЕЋИ ФЕСТИВАЛ!

Кратки, али под снажним утисцима, били су коментари Тамаре, Ане, Исидоре, Нине,Тамаре, Марије...

Да наука није баук,из године у годину, ова манифестација то доказује.Захваљујући томе,ученици ће са више воље и мотивације одговарати на изазове током свог стицања и примењивања знања,што и јесте циљ успешног образовања!

Ученици млађих разреда су такође одушевљено препричавали своје доживљаје из Београда.Одгледали су представу,, Доживљаји Тома Сојера"  у позоришту ,,Бошко Буха", чији су глумци веома живописно ,,увукли" сваког нашег малишана у Томове незаборавне, смеле и смешне авантуре. Затим су прошетали прелепим Калемегданом и задовољни вратили се кући.Овим неуобичајеним наставним даном, завршена је још једна радна недеља, а пред њом, низаће се још веселије које нас воде ка Новој години, распусту и наравно, највеселијем Божићу.


ПР Наташа Буљугић

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

6809416