“КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ!”

Овогодишња реализација конкурса “ Крв живот значи” окончана је одабиром најуспешнијих радова у 2022. години. Ове године у конкурсу је учествовало 31 365 ученика из 118 средина из Србије, из 647 основних школа и 139 средњих школа.

Избор најуспешнијих радова у четири категорије вршила је Комисија у чијем су саставу били лекари, представници Црвеног крста из различитих места у Србији. Списак награђених, достављен је организацијама Црвеног крста у градовима и општинама, које су организовале свечано уручење награда.

Црвени крст Ковин је у среду 11. маја 2022, године, у “Центру за културу Ковин”, на Национални дан добровољних давалаца крви, уручио свечано, награде! Председик Управног одбора Црвеног крста Ковин, прим. др Свето Вукадиновић и секретар ковинске организације Црвеног крста, Викица Фара, уручили су награде и ученицима наше школе који су били међу награђенима у нашој општини.! У категорији од 1. до 4. разреда: ликовни, литерарни и видео рад, награђене су :

БИЋАНИН НАЂА, ученица 4/2 разреда, која је освојила ПРВО МЕСТО, учитељица Нташа Буљугић и

БУГАРИНОВИЋ НЕВЕНА, ученица 4/2 разреда,која је освојила ДРУГО МЕСТО, учитељица Наташа Буљугић

ЧЕСТИТАМО НАГРАЂЕНИМ УЧЕНИЦАМА И СВИМ УЧЕСНИЦИМА КОНКУРСА, КОЈИ СУ СХВАТИЛИ НЕПРОЦЕЊИВ ЗНАЧАЈ ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ, ТИМЕ ПОМАЖОЋИ ДА СЕ ЉУДСКИ ЖИВОТИ ПРОДУЖЕ И ОЧУВАЈУ!

“ЗАЈЕДНО ЧИНИМО СВЕТ ХУМАНИЈИМ”, ОВОГОДИШЊИ ЈЕ СЛОГАН КОЈИ ИСТИЧЕ ЗНАЧАЈ СВИХ ОНИХ, КОЈИ СВОЈИМ ДОПРИНОСОМ И ХУМАНИМ ДЕЛИМА, ПОМАЖУ И ЗАЈЕДНИЧКИ ЧИНЕ СВЕТ БОЉИМ!

Наташа Буљугић

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

8539727