Хуманитарна акција „НЕКО ТЕ ЧЕКА“

У нашој школи је покренута хуманитарна акција „Неко те чека“.  Циљ акције је развијање позитивних људских вредности, емпатије према животињама, позитивног става и жеље да се помогне животињама које немају свој дом, промовисање удомљавања напуштених животиња, прикупљање хране за кућне љубимце и донирање азилу из Баваништа и групи грађана која се бави бригом о животињама...

У току месеца новембра спроводимо низ активности везано за бригу о животињама: израђујемо плакате и паное, правимо изложбу ученичких радова и фотографија кућних љубимаца, на часовима причамо о овој теми, прикупљамо донације у храни за псе, а завршница акције ће бити 30.11.2023., на Међународни дан кућних љубимаца када ћемо позвати представнике азила и уручити им нашу донацију.

Позивамо све ученике, родитеље и запослене да се одазову акцији прикупљања хране за псе. У холу школе је пункт на којем можете оставити своје донације.

Храна за псе може бити у конзервама, вакуум кесама, у облику салама или сувих гранула. Напомињемо да суве грануле можете донети и у мањим количинама од оригиналног паковања, јер се продају и на мерење. Поред хране, драгоцен поклон била би и средства против паразита или хигијенска средства за кућне љубимце.

Нашој акцији су се, до сада,  одазвали и донатори: „Премил“д.о.о., Пољопривредна апотека „Сунце“, „Варис трговина“ и „Срђан –вет“ д.о.о. Овим путем им се срдачно захваљујемо. 

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

8952701