Дан школе - награде најуспешнијим ученицима и приредба

Традиционално, на почетку приредбе,  поводом Дана школе, директорка Ана Новковић, уручила је награде најуспешнијим ученицима.

Najuspesniji ucenici 2023 2024

Преузми презентацију "Најуспешнији ученици"


Хор школе који води наставница музичке културе, Снежана Качина, отворио је свечаност певањем Химне школе, а затим су изведене и песме на инструментима, на гитарама! Музички програм је публику лагано увео у тему представе.

Ах, та љубав!" назив је представе, у извођењу драмске секције ОШ " Десанка Максимовић", која је изведена у петак, 17.маја 2024.године у Центру за културу Ковин.

Млади глумци, приказали су тога дана, представу у два термина. Тема љубави, била је занимљива, како деци, тако и одраслима! Најдражи део публике били су и гости из Дневног боравка " Ласта", као и чланице Клуба за старије Црвеног крста Ковин. Сви су уживали , аплаузима награђивали и са глумцима делили исте емоције радости и среће јер љубав то управо и значи!

Велико браво глумцима и њиховим наставницама српског језика и књижевности: Маји Лазаров и Олгици Петковић!

У холу Центра за културу Ковин, ученици ликовне секције, су са својом наставницом Анкицом Ереш, изложили  најуспешније цртеже, рађени различитим материјалима.


 

Наташа Буљугић

ПР ОШ " Десанка Максимовић" Ковин

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

8952580